Mai
Étlapunk
Ahogyan a piacon a kínálat, úgy étlapunk is folyamatosan változik.
Jó étvágyat kívánunk!

Chefünk ajánlata magyaros ízekre hangolva

Malacorr pörkölt & bőrchips tárkonyos knédlivel 2500.-

Dédmamám töltött káposztája 2900.-

Roston sült sziki ponty zsályás haltejjel vajas burgonyával 3800.-

 

Előételek

Libamáj trilógia narancs és francia hagymalekvárral, házi brisóssal 4200.-

Frissen füstölt libamáj körteecettel marinált sült céklával, kovászolt zöldbabbal, idei szilvalekvárral 3900.-

A híres dupla lecsó 1700.-

Grillezett kecskesajt chilis édesburgonyával, fekete fokhagymás házi majonézzel 2900.-

Levesek

Gyöngybableves vargányával töltött raviolival 800.-

Céklaleves húsgombóccal, tejfölös galuskával 800.-

Fürjleves maceszgombóccal, fürjtojással 1100.-

Tárkonyos vadragu-leves 1600.-

Főételek

Sütőtök rizottó fürj combbal és mellel 3200.-

Római saláta fokhagymás pirított jércemellel, kedvenc mártásunkkal 2200.-

Római saláta grillezett folyami rákkal, kedvenc mártásunkkal 3200.-

Tanyasi jérce supreme almás burgonyapürével, diós sült céklával, sárgarépával és cukorborsóval 3400.-

Ropogós kacsacomb káposztás cvekedlivel 4300.-

Lassan sütött tarja pecsenye juhtúrós sztrapacskával  3400.-

Bécsi szelet tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 5200.-

"Kis Bécsi szelet" tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 3300.-

Vadpörkölt erdei gombával, burgonyafánkkal 4900.-

Desszertek

"Kapucíner" 1200.-

Belga csokoládé szuflé madártejjel 1100.-

Császármorzsa eredeti recept alapján 1100.-

Remegős túrógombóc (nem is gombóc) 1200.-

Minden jog fenntartva. Pane Vino Étterem 2015.