A
Konyhánk
Tradiciók
Új megközelítésben

Konyhánk

Látványkonyhánkban készülő ételeink a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.

Tiszteljük a hagyományokat és fontos számunkra a régi értékrend továbbvitele. Hagyományos ételeinket újragondolva, korszerű technológiák alkalmazásával, modern köntösben kínáljuk vendégeinknek. 

Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ínycsiklandó ételek és a Bodrogi Kúria ízei is. A Bodrogi család receptjei közül jó néhány több mint száz éves. A hétféle húsból készülő "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze. 
Ételeink elkészítése során kiemelt fontosággal bír a háztáji alapanyagok használata. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk, vagy magunk készítünk el. 
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.

A minőségi gasztronómia iránti elköteleződésünket jelzi az is, hogy tulajdonosunk Maitre Restaurateur-ként tagja a Chain des Rotisseurs baráti asztaltársaságnak, amely Európa legrégebbi gasztronómiai szövetsége.

Az a legfontosabb számunkra, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetünkön első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.

Minden jog fenntartva. Pane Vino Étterem 2015.