Ujjízület kezelési áttekintés, Váltás nagyobb vagy kisebb iCloud-tárhelycsomagra


A törlés előtt érdemes  archiválni az iCloudban tárolt adatokat, vagy biztonsági mentést készíteni róluk. Az iCloud biztonsági mentéseinek kezelése Ha beállítja, hogy a rendszer  biztonsági mentést készítsen iPhone, iPad vagy iPod touch készülékéről az iCloudbaakkor a készüléken található legfontosabb adatokról automatikusan biztonsági mentés fog készülni.

A biztonsági mentés tartalmazni fogja például a dokumentumokat, a fényképeket és a videókat is. További információk arról, hogy az iCloud miről készít biztonsági mentést. Számos ujjízület kezelési áttekintés automatikusan készül biztonsági mentés az iCloudba, miután telepítette őket.

Tartalomjegyzék

Csökkentheti az iCloud biztonsági mentésének méretét, és ezáltal helyet szabadíthat fel az iCloudban, ha kikapcsolja a biztonsági mentést a nem használt alkalmazások esetén, illetve törli az iCloud régi biztonsági mentéseit. Koppintson az Ön által használt eszköz nevére. Válassza a Kikapcsolás ujjízület kezelési áttekintés törlés lehetőséget. Amikor megerősíti, hogy kikapcsol és töröl egy alkalmazást, az alkalmazásra vonatkozóan kikapcsol az iCloud biztonsági mentés, és törlődik az összes hozzá kapcsolódó információ az iCloudból.

Néhány alkalmazás esetén nem kapcsolható ki a biztonsági mentés. A biztonsági mentések törlése és a készülék iCloudba irányuló biztonsági mentésének kikapcsolása Törölheti a jelenleg használt készülékének, illetve a már nem használt régebbi készülékeinek iCloudos biztonsági mentéseit.

őszi ízületi fájdalom

Koppintson annak a készüléknek a nevére, amelynek a biztonsági mentését törölni szeretné. Ha törli az egyik biztonsági mentést, a rendszer leállítja az iPhone, iPad vagy iPod touch iCloudba irányuló biztonsági mentését.

Kattintson a Kezelés gombra, majd válassza ki a Biztonsági mentések elemet. Jelölje ki a készülékről készült biztonsági mentések ujjízület kezelési áttekintés, majd kattintson a Törlés gombra. Ha ki szeretné kapcsolni a Biztonsági mentést, és törölni szeretné a készülékről készült összes biztonsági mentést az iCloudból, kattintson a Törlés gombra, amikor a rendszer a művelet megerősítésére kéri.

Időpontfoglalás ínhüvelygyulladás kezelésére 4 kattintással:

Ha törli az egyik biztonsági mentést, a rendszer leállítja a készülék iCloudos biztonsági mentését. Windows PC Kattintson a Tárhely gombra.

fájdalomcsillapítók térdfájdalmakhoz

Válassza ki a Biztonsági mentések elemet a listából. Az iCloud segítségével tárolt biztonsági mentések még napig elérhetők maradnak azt követően, hogy letiltotta az iCloud-mentést, vagy abbahagyta a használatát.

Alagútszindróma tünetei

Az iCloud Fotók méretének csökkentése Az iCloud Fotók az iCloud-tárhely segítségével tartja naprakészen az összes fényképet és videót a készülékeken. További helyet szabadíthat fel az iCloudban, ha törli a felesleges fényképeket és videókat bármely készüléke Fotók alkalmazásából. Mielőtt bármit töröl, győződjön meg róla, hogy a még használni kívánt fotókról és videókról már készített biztonsági mentést. Ha használja az iCloud-fotókönyvtárat, és töröl egy fényképet vagy videót az egyik készülékén, akkor az az összes olyan készülékén is törlődik, ahol az adott Apple ID azonosítóval van bejelentkezve.

Az alábbiak szerint lehet fényképeket és ujjízület kezelési áttekintés törölni az iCloud Fotókból.

Az iCloud-tárhely kezelése

Koppintson a Kiválasztás elemre, és válassza ki a törölni kívánt fényképet vagy videót. Koppintson a Kuka ikonra, majd a Fotó törlése elemre.

fájdalom, ha az ízületekben járunk

Mac Nyissa meg a Fotók alkalmazást. Jelölje ki a törölni kívánt fényképeket és videókat. Válassza ki a Kép menüt, majd kattintson a Fotók törlése menüpontra.

csontritkulás ízületi fájdalomkezelés

Koppintson a Fotók alkalmazásra. Jelölje ki a törölni kívánt fényképeket vagy videókat.

Tényeken Alapuló Orvostudomány Módszertani Ajánlások

Koppintson a Kuka ikonra, majd a Törlés elemre. A Nemrég törölt albumból harminc napig visszaállíthatja a törölt fényképeket és videókat. Ha gyorsabban szeretné eltávolítani a Nemrég törölt album tartalmát, koppintson a Kiválasztás elemre, majd jelölje ki a törölni kívánt elemeket.

Ha túllépte az iCloud-tárhely méretét, a készülék azonnal eltávolítja a törölt fényképeket és videókat, és nem fogja tudni visszaállítani őket a Nemrég törölt albumból. A fotókönyvtár méretének csökkentése Ha nem használja az iCloud Fotókat, a Filmtekercs is helyet kap az iCloud biztonsági mentéseiben.

  • Cisztás fibrózis[ szerkesztés ] A cisztás fibrózist a CFTR cystic fibrosis transmembrane conductance regulator gén mutációjának eredménye.
  • Génterápia – Wikipédia
  • Sínbe rakás alagútszindróma kezelésére Ha a betegséget időben felismerték, a műtét nélküli kezelések is meghozhatják a gyógyulást.
  • Irodalom 1 Alapszabályok A betegnek már a kórkép korai szakaszában meg kell tanítani az önkezelést: az ízületi porcnak terhelésre van szüksége a megfelelő működéshez.
  • Alagútszindróma 7 oka, 3 tünete, 6 kezelési módja [teljes útmutató]
  • Lássuk a gyulladás fajtáit egyesével: Ínhüvelygyulladás a lábon A lábon, mivel rengeteg kis izom és ín található benne, sokféle elképzelhető módon jelentkezhet az ínhüvelygyulladás.
  • Kézmasszázs ízületi fájdalommal
  • Daganatos megbetegedések cikkek - 1. oldal

A következők szerint ellenőrizheti, hogy mekkora helyet foglal az iCloud biztonsági mentésekben. Koppintson a Tárhely kezelése elemre.

mi az ízületi fájdalom ingadozása

Koppintson a Bizt. Koppintson a jelenleg használt készülék nevére, majd nézze meg a Fotók sort.

Navigációs menü

A Fotók biztonsági mentési méretének csökkentéséhez mentse a fényképeket és a videókat a számítógépremajd manuálisan készítsen biztonsági mentést az iOS-készülékről. Ha meg szeretné tartani a fényképeket és a videókat iOS-készülékén,  kapcsolja ki a Fotókat a Biztonsági mentés beállításaiban ujjízület kezelési áttekintés, illetve  további tárhelyet is vásárolhat.

Törölheti azokat a fényképeket, amelyeket nem szeretne megőrizni.

ízületi gyulladás kezek hogyan lehet megszabadulni tőle

Nyissa meg a Fotók alkalmazást, és válassza ujjízület kezelési áttekintés a törölni kívánt elemeket. Ezután koppintson a Kuka ikonra, majd a Fotó törlése elemre. Ha Ön résztvevő egy másik felhasználó megosztott mappájában, akkor ez nem foglal el területet az Ön iCloud-tárhelyéből.

További információk az iCloud Drive-ban történő mappamegosztásról. Az iOS es és újabb verziójában az iCloud Drive-ról törölt fájlok 30 napig a Legutóbb törölt mappában maradnak, mielőtt végleg törlődnének.